Juuri sinulle. Yrityksiin, henkilöstöille, opettajaille, kouluihin, virastoihin. 

"Sopi äärettömän hyvin koulutuspäivän ohjelmaan!"

Jarmo Haapala, Senior Coach, SOK

 

"Innolla tulevia yhteisiä juttuja odottaen!"

Kaisu Eronen, Erityisasiantuntija, pedagogiset taidot, SOK


"Monet kiitokset erinomaisesti vedetystä workshopista! Opiskelijat olivat todellakin innoissaan ja asia osui aivan nappiin."

Kai Lehikoinen, Dr University Lecturer in Performing Arts, University of the Arts, Helsinki

Esimerkki keissi

Mietimme tiimipalaverissa henkilöstön seuraavan koulutuspäivän ohjelmaa. Essi oli löytänyt jonkun kiinnostavan uuden palvelumuotoilukonseptin, jota päätimme kokeilla. Olimmehan päättäneet luoda kokonaan uuden brändin tänä vuonna. Tämä yritys vaikutti olevan syvää tietoa hyödyntävien työvälineiden asiantuntijoita.  Valintaamme vaikutti myös se, että sivuilla näytti olevan juuri meille sopiva Be Happy Team - koulutus. Saisimme samalla parannettua työilmapiiriä, jossa olikin korjattavaa. Intuitiivisen palvelumuotoilun työvälineiden hallinta ja työilmapiirin puhdistus. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Nämä kaksi yhdessä kuulostivat tosi hyviltä koulutuspäivään. 

 

Soitin Mikolle ja sovimme puhelimessa koulutuspäivästä ja mahdollisesta pidempiaikaisesta koulutuksesta, jos henkilöstö innostuisi tästä ensimmäisestä? Koulutuksen alkaessa olimme kokoontuneet koulutuskeskuksemme liikuntasaliin. Anna saapui paikalle Dream State Innovationista. Anna ohjasi kaikki rentoutumaan musiikin ja liikkeen avulla. Liikkeet olivat helppoja ja saivat veren kiertämään mukavasti. Liikeosuuden jälkeen avasimme luovuuden lukkoja Annan johdattamana. Meillä oli hauskaa! Ja mikä parasta saimme kuvitteellisten hahmojen avulla purettua tunnelukkoja, joita väkisinkin syntyy kun ollaan yhdessä toimistolla kaiket päivät. Innostuimme päivästä niin paljon, että päätimme tilata pitkäkestoisemman koulutuksen koko laitoksen henkilökunnalle. Nyt kouluttajaksi tuli Mikko, joka on pidetty kouluttaja ja taiteellisten innotyövälineiden tuotteistaja / moniosaaja. Mikko osaasi johdattaa hauskasti intuitiivisen palvelumuotoilun saloihin ja luovaan innoprosessiin selkeiden esimerkkien ja hauskojen harjoitusten avulla. Päivän aikana teimme innovaatiokykyä avaavia harjoituksia ja otimme haltuun intuituitiivista syvää tietoa kuvia tekemällä. Lopussa ryhmäydyimme ja jaoimme syntyneet ideat ideapajassa. Oli huimaa huomata, kuinka todellakin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Saimme käyttöömme luovien huippuinnovaattorien työvälineet ja monta uutta ideaa yrityksemme uutta brändiä varten.   

 

 

 

Kyllä! Kiinnostuin koulutuksesta >