MIKSI?

Koska luovuus on ongelmanratkaisija

Kiire projektissa? Deadlinea pukkaa? Entä jos luova prosessi menee solmuun? Miten päästä pois hiekkalaatikolta? Miten pääset sumean alun yli jouhevasti? 

 

Mitä jos lähtisit tällä kerralla kehittelemään rennosti, luottaen siihen, että kehittelysi menee oikeaan suuntaan vääjäämättä? Arkkityyppinen draaman kaari on Pro innovaattorin tiekartta, jonka avulla opit näkemään luoville kehittelyprosesseille tyypillisen solmuun menemisen luonnollisena ylimenovaiheena suunnittelun alussa. Enää et stressaa kun aikasi menee hukkaan ei tuottavassa suunnittelussa ja vältät itseesi käpertyneen kriittisyyden joka usein hinnaa edistymistäsi, varsinkin projektin alussa.

Intuitive Service Design

Aivoilla on uskomaton kyky tuottaa selkeää informaatiota levänneinä. Taide ja luovuus tarjoaa sinulle palvelumuotoilun voimatyökalut joita et voi ohittaa jos haluat tehostaa innovoinnin sumean alkupään hallintaa. Taiteen työkaluilla saat työvaiheet selkeään järjestykseen ja hallintaasi suunnittelusi alussa. Taiteen vahvuus palvelumuotoilussa on rentoutuminen, viipyily, kokeilu, leikki, yllättävien jopa kreisienkin ideoiden yhdistely, pelottomuus, visionäärisyys, ennakkoluulottomuus ja joustavuus. Kun nämä yhdistetään - palvelumuotoilun periaattein - puuttuvana lenkkinä insinöörin suoraviivaiseen tapaan kehitellä, niin löydät avaimet asiakkaan tunneälyyn ja alkaa tapahtua merkittäviä asioita.

Onnistu sinäkin projektisi alussa! Ota luovan innovoinnin voimatyökalut mukaan suunnitteluusi. Saat lisää itsevarmuutta ja opit innovoimaan rennosti. Samoja työkaluja ovat käyttäneet suuret keksijät ja taiteilijat kautta aikojen; Edison, Einstein, da Vinci, McCourtney.

”Mietin jotain 99 kertaa, enkä löydä mitään. Sitten istun alas ja sukellan hiljaisuuteen - ja totuus paljastuu minulle." Albert Einstein

Intuitive Service Design > kyllä Kiinnostuin koulutuksesta >

 

 

Be Happy Team

Mitä teet kun ilmapiiri tulehtuu työyhteisössäsi? Luova tekeminen avaa työyhteisön tunnelukot ja ohjaa ajatukset pois ongelmavyyhdestä. Jos ongelmat ovat syvällä alitajunnan mullassa, niin ratkaisujen on yllettävä sinne saakka - ratkaisukeskeisesti.

 

Be Happy Team - tiimityöskentelyssä näemme solmuun menemisen voimavarana. Opit, että luovuuteen kuuluu aina joku haaste. Kun opit näkemään nämä haasteet luovuutesi moottorina, ongelmien sijaan. Ja pääset aivan eri tasolle työilmapiirin puhdistamisessa ja innovointisi lopputuloksessa. Kaikki luovuushan syntyy lopulta juuri jännitteistä. Ne ovat jokaisen Pro suunnittelijan luova moottori! Mitäpä jos et seuraavalla kerralla sanokaan,

- Apua! nyt en osaa, vaan - kylläpä rakastan tässä veitsen terällä keikkumista!

Jo asenteen muuttaminen saattaa olla ratkaiseva tekijä solmun avaamisessa. Kokeneet ohjaajamme vievät sinut luovan kehittelyn kosken kuohuista suvantoon. Tiimityöskentelyssä kehitämme luovaa ongelmanratkaisukykyä ja tiimitaitoja luovilla taidelähtöisillä innotekniikoilla.

"Kaikilta löytyy luovuutta kun vene alkaa keikkua."

Näyttelijä, kouluttaja Niina Nurminen

Be Happy Team kyllä Kiinnostuin koulutuksesta >

 

 

Creative Workshops

Rentoon hauskanpitoon ja irtipäästämiseen tarjoamme luovat Workshopit. Hauskaa luovaa tekemistä - jotain ihan muuta kuin arkinen aherrus. Nyt päästetään irti opitusta ja heitetään aivot narikkaan! Rentoutuksen, luovan ilmaisun ja improvisaation avulla virkistytään ja ylläpidetään hyvinvoivaa työyhteisöä. 

Nyt ei aseteta tavoitteita, vaan päästetään irti sisäisestä kriitikosta. Useinhan juuri aikuismainen itsekritiikki estää meitä olemasta luovia. Kun rikot rajasi ja lähdet kokeilemaan uutta tuo se valtavasti lisää uusia voimavaroja omaan käyttöösi. Innovoi siis ennakkoluulottomasti kuin lapsi. Sisälläsi on valtavasti luovaa potentiaalia ja sille osalle meidän täytyy antaa mahdollisuus itseilmaisuun. Samalla saamme luovuuden koko arsenaalin käyttöömme. Täältä saat käyttöösi luovan itseilmaisun kanavan moneen tarkoitukseen. Tulet huomaamaan, että voidaksesi innovoida kokonaisvaltaisesti on tuo kanava hyvä pitää auki ja toimivana. 

 

Luovuus ja leikki tuo uutta tulokulmaa tiimisi työtapoihin. Opit, että luovuutta avaava yllätyksellisyys kuuluu mukaan hyvään tiimityöhön ja suunnitteluun. Workshopissamme sinulla on mahdollisuus myös mokata turvallisesti. Tunnemaalaus poistaa viimeisetkin esteet ja auttaa löytämään oman ainutlaatuisen kädenjälkemme. Samalla saat mukaasi ainutkertaiset luovat innotyökalut.

 

Luovan workshopin lopputuloksena on virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset toimipaikan tiloja piristämään. Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja saat haluamasi taiteilu kokemukset.

"Luovuus on älykkyyttä pitämässä hauskaa"

Albert Einstein

Creative Workshops kyllä! Kiinnostuin workshopeista >