TIIMI

595B94B9-CB6D-4F65-ABC2-559C65FB8026 (1)_edited.jpg

Mikko Bossa

Koulutukset ja tiimityöskentely  

Taiteen maisteri (TaM), taiteen tuotteistamisen moniosaaja (YAT) Rehtori Lapinlahden taidekoulu, taidemaalari / muusikko Mikko Bossa.

Poika sanoo, "iskä on niin luova" ja se pitää paikkansa. Minulla on valtava innostus jakaa oppimaani. Kekseliästä innovatiivisuutta opit kokeilemalla ja tekemällä. Valmentajana ohjaan ryhmää kapelimestarin tavoin ja vien asiakasta kohti kaikista parasta lopputulosta usein pilke silmäkulmassa. Tyytyväisiä asiakkaita esimerkiksi; S-ryhmän johtoa, Taideyliopiston jatko-opiskelijoita, Lapinlahden taidekoulun opiskelijat, Helsingin taiteilijaseuran mestarikurssin opiskelijat.

www.mikkobossa.com

 

Also available in English

Yo hablo español también

anna_001_edited.jpg

Anna Jussilainen

Tiimityöskentely ja Workshopit

Super innostava ja valovoimainen tanssi- ja esitystaiteen ammattilainen (MA, FM) ja läänintaiteilija, kehittämispäälllikkö Lasten ja nuorten säätiö

 

Erityisvahvuuteni on luoda iloinen, innostunut tunnelma sekä turvallinen ja kannustava ilmapiiri, jossa voi yhdessä matkata kohti tuntematonta. Valmentajana ohjaan sinua kohti positiivista vuorovaikutusta ja uudenlaisia ratkaisuja. Liikkuminen liikuttaa - aivotkin ovat osa kehoa! Asiakkaina lukuisia yrityksiä, järjestötyöntekijiöitä, asianajajia, sairaanhoitajia.

 

Also available in English

Yo hablo español también